Waar moet je rekening mee houden als je etiketten bij Megaflex gaat bestellen

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte etiketten, krijgt u bij Megaflex binnen één dag een offerte op maat doorgestuurd. Om een goede offerte op te stellen hebben wij een aantal basisgegevens nodig zoals het type etiket, drukkwaliteit en kleefkracht. Houdt bij het bestellen van etiketten rekening met de volgende punten.

logo

Waar worden de etiketten voor gebruikt

U dient op voorhand te weten waar de etiketten voor gebruikt gaan worden. Wanneer wij dit weten kunnen wij u beter adviseren welk type etiketten voor u geschikt zijn. Het is namelijk een enorm verschil of etiketten op glas, metaal of rubber geplakt worden. Afhankelijk van de plek zal voor u het juiste materiaal en kleefkracht geadviseerd worden. Uiteraard is de omgeving van etiketteren ook enorm belangrijk om te weten. Is de omgeving koel, warm of zelfs heet?

Wat zijn de gebruikscondities?

Wanneer etiketten in aanraking komen met hoge of lage temperaturen kan het invloed hebben op bijvoorbeeld de kleefkracht van de etiketten. Naast de temperatuur speelt uiteraard ook vocht mee en de locatie waar de producten opgeslagen worden. Is dit in een donkere ruimte, buiten gedurende verschillende weersomstandigheden of worden uw producten binnen opgeslagen met kunstmatig licht? Allerlei factoren die van belang zijn bij het bestellen van etiketten.label-digitaal

Hoe worden de etiketten aangebracht?

Worden de etiketten bij u handmatig of machinaal op uw producten aangebracht? Wanneer de etiketten machinaal worden geplakt zijn toepassingen zoals rolwikkeling en rolgrootte van belang. Is de rolwikkeling een andere maat dan uw eigen machine, is het niet mogelijk om deze te verwerken? Worden uw stickers handmatig verwerkt dan hoeft u hier geen rekening mee te houden.label-blanco

Etiketten bestellen bij Megaflex

Kunt u al deze vragen beantwoorden, vermeld ze dan bij de aanvraag van bedrukte etiketten bij Megaflex in Bladel. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende toepassingen en typen etiketten die aansluiten bij uw wensen. Megaflex levert topkwaliteit etiketten tegen zeer scherpe prijzen. Vraag eens vrijblijvend een offerte op maat aan.