Over ons

AL MEER DAN 20 JAAR – INVESTEREN IN DUURZAAM SUCCES:

DE GEZONDHEID VAN UW MEDEWERKERS
Als een van de toonaangevende WHM-serviceproviders in het Duitstalige gebied vindt CK Sportevents elke dag opnieuw bedrijfsgezondheidsmanagement uit. Geïndividualiseerd en in nauwe samenwerking met onze klanten, creëren we een echte en onvergelijkbare toegevoegde waarde voor elk bedrijf door de gezondheid van de werknemers te bevorderen. Of het nu gaat om een ​​digitale oplossing, strategische WHM, klassieke WHP-maatregelen of een bedrijfsfitnesscentrum – CK Sportevents is uw partner voor innovatieve gezondheidsoplossingen. Wij vertrouwen al 20 jaar op hooggekwalificeerd personeel. Alleen zo kunnen we garanderen dat we als all-inclusive aanbieder alle WHM- en WHP-eisen uit één hand en altijd op het hoogst mogelijke niveau kunnen aanbieden. Ondanks constante en steeds snellere veranderingen in de bedrijfswereld, is één ding zeker: CK Sportevents maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst!


HOOFDKANTOOR VAN HET BEDRIJF IN MNCHEN
Als een van de toonaangevende WHM-serviceproviders in het Duitstalige gebied vindt CK Sportevents elke dag opnieuw bedrijfsgezondheidsmanagement uit. Geïndividualiseerd en in nauwe samenwerking met onze klanten, creëren we een echte en onvergelijkbare toegevoegde waarde voor elk bedrijf door de gezondheid van de werknemers te bevorderen.
Of het nu gaat om een ​​digitale oplossing, strategische WHM, klassieke WHP-maatregelen of een bedrijfsfitnesscentrum – CK Sportevents is uw partner voor innovatieve gezondheidsoplossingen.
Wij vertrouwen al meer dan 20 jaar op hooggekwalificeerd personeel. Als all-inclusive aanbieder garanderen we dat we alle WHM- en WHP-eisen uit één hand en altijd op het hoogst mogelijke niveau kunnen aanbieden. Ondanks constante en steeds snellere veranderingen in de bedrijfswereld, is één ding zeker: CK Sportevents maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst!