Mijn nieuwe Cheetah Mint fiets

Vorige week heb ik dan eindelijk mijn droomfiets besteld! Het is de Cheetah Mint fiets die ik erg mooi vind qua vormgeving. Het fietsframe is mint kleurig en de velgen en handvaten zijn oranje. Erg opvallend. Ik heb deze fiets niet alleen genomen vanwege het uiterlijk maar ook vanwege de snelheid. Je kunt met deze fiets erg snel en makkelijk topsnelheden behalen. Dit komt door de fixed gear modus. Als je juist ontspannen wilt fietsen, kun je de single speed modus gebruiken. Dit doe je door het achterwiel om te draaien.

Cheetah-MINT-ORANGE-1

Ik krijg mijn fiets morgen binnen en heb al een fietsverzekering afgesloten. Ik wilde graag verzekerd zijn voor zowel diefstal als schade. Ik ga nu erg vaak met de auto naar het werk maar sta vaak in de file. Dit begin ik toch wel erg irritant te vinden. Met een snelle fiets kan ik binnen 20 minuten op het werk zijn dus dit wil ik zeker gaan uitproberen met mijn nieuwe fiets. Als dit goed bevalt, wil ik dagelijks gaan fietsen naar het werk. Dit is goed voor mijn gezondheid en mijn conditie.

Wat vind jij van de Cheetah Mint fiets?