Magento 2 SAP Business One zeer overzichtelijk

Sinds ik gebruik maak van Magento 2 SAP Business One kan ik zeggen dat het allemaal een stuk duidelijker is. Zo kan je binnen een paar klikken zien wat er verkocht is, maar ook wat de voorraad is, en om alles nog duidelijker te maken kan je met behulp van foto’s en productinformatie nog meer mijn artikelen aanprijzen. Voorheen maakte ik gebruik van een simpele website, waar ik vaak klachten over kreeg. Daarom was ik ook bijzonder blij dat ik via een goede vriend over Magento 2 SAP Business One had gehoord. Dit maakte me bijzonder nieuwsgierig waardoor ik eerst een gesprek heb aangevraagd om te zien hoe alles in zijn werk ging. Onder het genot van een kopje koffie werd me uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk ging. Ook werden me enkele voorbeelden getoond om het allemaal nog duidelijker voor mij te maken. Ik moet zeggen dat het gesprek me enorm nieuwsgierig heeft gemaakt, en ben die middag meteen aan de slag gegaan met het bouwen van een website. Nog geen uur later kon je al een idee krijgen hoe mijn website eruit kwam te zien, wat was dit makkelijk zeg.  magento-to-magento-2

Mooie website

Eindelijk is het dan zover en is mijn webshop online gegaan. Moet zeggen dat dit een geweldig mooie site is geworden, met heel veel gebruikers gemak. Zo kan je met een paar klikken foto’s van de producten naar voren halen, en de omschrijvingen lezen. Maar ook kan je zien hoeveel er nog in voorraad is, zo weet je zeker dat je product nog aanwezig is. magento-graph-3