Het tij keren met hulp van B&S Media – Webdesign Kampen

Ik heb al jarenlang een fysieke winkel, waarvan ik de laatste jaren toch merk dat het steeds minder en minder gaat lopen. Ik zie dit al tijden met lede ogen aan, het gevoel machteloos te staan tegen de leegstroom. Helaas is het niet anders en moest ik toch echt herkennen dat doorgaan op de huidige voet niet meer lukte. Ik besloot mijzelf te innoveren, in een bij wijze van spreken laatste poging het tij te keren. Daarvoor schakelde ik B&S Media – Webdesign Kampen in, een zet die mij veel goed heeft gedaan. We hebben gekeken naar manieren waarop we het fysieke aspect in elk geval voor een deel digitaal zouden kunnen maken. Dat bleek een taak die echt weggelegd was voor B&S Media – Webdesign Kampen. Zij hebben een instinct voor het weten hoe te scoren op Google en bovendien hoe ervoor te zorgen dat er ook op de social media veel gebeurde en veel aandacht voor mijn zaak was. Die aandacht heb ik echt gekregen en steeds meer en meer kon ik de taken overdragen op het meer digitale aspect van het ondernemen. Steeds minder overhead kreeg ik op die manier en dat bleek een van de oplossingen om door te kunnen gaan met de zaak. Ik ben erg blij dat ik de zaak een tweede leven heb kunnen geven, dat het gelukt is het om te vormen tot iets positiefs en tot iets dat met de tijd mee weet te gaan.